Jubah Muslimah Slim Fit

Jubah muslimah slim fit seperti dalam gambar dibawah biasa digemari oleh gadis-gadis atau remaja. Mereka lebih suka jubah yang fit ikut badan. Bahagian lengan agak sendat hingga ke pergelangan tangan.
Potongan dan jahitan jubah design ini agak ringkas. Zip belah belakang dan leher biasa seperti leher baju kurung. Seperti biasa, kain yang diperlukan 4 hingga 5 meter bergantung kepada saiz pemakai. Ada juga yang saiz kecil hanya memerlukan 3.5 meter kain sahaja cukup untuk sehelai jubah.


Harga upah sehelai jubah muslimah design ini hanya rm35 tidak termasuk kain. Kami hanya mengambil tempahan dan tidak sediakan kain melainkan atas design tertentu atau request dari pelanggan. Kepada pelanggan yang berdekatan, boleh terus datang ke kedai kami. Manakala yang luar dari kawasan, sila buat penghantaran kain dan ukuran kepada kami menggunakan khidmat poslaju yang mengambil masa 1-3 hari sahaja..


Ukuran jubah adalah seperti dalam gambar diatas. Hubungi kami di 0166720389. Terima kasih.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

 

© 2013 Rohimah Design. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top