Kurung Najwa adalah Baju Kurung pilihan remaja masa kini

Pemakaian baju kurung melambangkan keaslian gadis melayu. Pelbagai design atau rekaan baru baju kurung yang kini diubahsuai dengan kreativiti pereka fesyen tanah air. Semakin rumit rekaan baju itu, semakin tinggi nilainya, dan bergantung kepada jenis kain yang digunakan.


Baju Kurung Najwa merupakan rekaan baju kurung yang desesuaikan dengan pilihan remaja masa kini. Rekaan kurung najwa seiras baju kurung moden yang terhasil dari kreativiti pereka fesyen ternama. Baju kurung najwa boleh didapati di sweetmuslimah iaitu kedai online pakaian muslimah.

Di SweetMuslimah, anda tidak perlu risau akan kesilapan saiz kerena mereka membenarkan penukaran barang mengikut prosedur mudah yang disediakan jika berlaku sebarang kesilapan setelah anda menerima barang yang dihantar.


Antara Kelebihan Kurung Najwa


✔ Top & Skirt satu set.
✔ Material Premium Grade Korean Lycra

✔ Sejuk, Lembut dan Selesa Sgt2.

✔ Lengan berbutang.(Whudu Friendly)

✔ Leher berbutang.(Nursing Friendly)
✔ Jahitan sangat Kemas.(Tidak Mengecewakan)
✔ Sangat selesa dan sedap dipakai(Terjual lebih 500 pasang)

Kepada mereka yang berminat untuk dapatkan baju kurung najwa dan rekaan muslimah yang lain boleh layari www.sweetmuslimah.com.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

 

© 2013 Rohimah Design. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top