Blouse Muslimah Labuh Menjadi Trend Positif Gadis Melayu

Trend zaman sekarang cepat sangat berubah-ubah. Banyak juga yang negatif dan ada juga yang positif. Pengaruh dari rakan-rakan memang menjadi faktor utama sikap dan perubahan pada seseorang individu. Pengaruh negatif memang banyak dan sukar untuk disebut satu persatu, tetapi ada juga pengaruh positif yang dibawa juga dari rakan-rakan, media sosial, dan sebagainya.

Blouse muslimah labuh kini juga boleh dianggap sebagai trend gadis melayu masa kini. Pengaruh seperti ini jelas sekali suatu perkara yang positif. Sama juga yang berlaku kepada artis-artis melayu wanita tempatan yang mula berhijrah dari tidak pakai tudung kepada minat pakai tudung. Ianya juga seperti satu trend yang positif yang ditunjukkan kepada anak gadis melayu khususnya.

Saya ada jumpa satu design blouse muslimah labuh yang cukup cantik dari www.haleema.com.my


Blouse muslimah Aina merupakan koleksi dari Haleema Apparel. Piping dalam warna kontra memberi kesan kontemporari pada blouse ini.
Mempunyai butang pada paras dada.
Material : wool peach (selesa, tak mengecut, lembut dipakai)
✔ Warna Deep Sky Blue
✔ Butang di hadapan baju sehingga paras dada
✔ Lengan panjang
✔ Unlined/Disarankan pakai inner disebabkan warna baju yang cerah
✔ tiada dart di belakang baju
Blouse muslimah labuh iaitu Aina Blouse Muslimah ini boleh didapati di www.haleema.com.my.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

 

© 2013 Rohimah Design. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top