Sundix (TM) Universal Air Vent Pemegang Telefon Dengan Kuasa Magnet Dan Logam


Pemegang Telefon Pintar Untuk Kegunaan Dalam Kereta


Pemegang telefon dengan kuasa magnet ini sangat unik. Kuasa magnet dengan bantuan kepingan logam yang diletakkan di bahagian belakang telefon atau smartphone menyebabkan tarikan magnet sangat kuat dan dalam masa yang sama senang juga untuk ditanggalkan. Ianya sangat sesuai pada mana-mana telefon pintar atau peranti elektronik, seperti 6s iPhone / 6s Plus / 6/6 ditambah / 5S / 5c / 5 / 4s, Galaxy S6 Edge / S6 / S5 / S4 / S3 / S2, HTC M8, Google Nexus 5/4, LG G3 dan banyak lagi telefon lain.

Kekuatan tarikan magnet cukup baik sehingga anda tidak perlu risau jika kereta anda melalui jalan-jalan berlopak atau kawasan curam kerana permukaan getah rata yang mempunyai tarikan magnet kuat. Pemegang telefon pintar rekaan ini sangat unik juga kerana ianya tidak menggunakan pelekat atau gam untuk melekatkan telefon tetapi hanya menggunakan kuasa magnet dan dengan bantuan kepingan logam yang dibekalkan dengan pelbagai saiz mengikut kesesuaian telefon anda.

Kepingan logam diletakkan dibelakang telefon sebelum masukkan tambahan cover seperti yang ditunjukkan didalam gambat dibawah langkah demi langkah mudah untuk menggunakannya. Saiznya yang kecil memudahkan ianya dipasang pada jaring air cond kereta sama juga seperti kita pasang pewangi air cond kereta, sangat mudah dan hanya memerlukan sebelah tangan sahaja untuk memasangnya. 
  Alat pemegang telefon pintar ini boleh didapati secara online di laman web amazon.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

 

© 2013 Rohimah Design. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top