Design Cantik Telekung Kanak-kanak

Telekung atau kain sembahyang wanita boleh didapati di mana-mana kedai pakaian muslimah, atau di pasaraya. Dalam pemilihan telekung, warna putih dan kosong tanpa sebarang corak adalah lebih baik, supaya penglihatan orang lain tidak terganggu apabila di masjid atau dalam jemaah. Islam mengajar kita mendidik anak-anak untuk mula belajar mendirikan solat seawal usia 7 tahun. Namun, tidak semua kanak-kanak mudah untuk ikut segala suruhan ibubapanya pada usia seawal itu. Ada diantara ibubapa mengajak anak mereka dengan pelbagai helah supaya anak ikut dan dengar cakap mereka, lagi-lagi dalam bab agama. Kanak-kanak sangat suka kepada warna-warna, apa salahnya kita jadikan warna sebagai teknik atau helah untuk mempengaruhi mereka supaya lebih suka kepada agama.

Telekung Rania, satu langkah untuk mendidik kanak-kanak mula mendirikan solat seawal usia 7 tahun. Dengan design yang cantik dan pelbagai warna, Telekung Rania adalah pilihan yang tepat.

>>"Dapatkan Telekung Kanak-kanak Pelbagai Warna Dengan Harga Istimewa"<<


Telekung kanak-kanak design ini boleh didapati di tudungsicomel.com.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

 

© 2013 Rohimah Design. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top